top of page

Time is TBD

|

Online

Tinze Twerkshop - online

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Tinzen tämän vuoden ensimmäiselle Twerkshopille, joka toteutetaan verkossa! Tämä tuote myydään osoitteessa:https://syketribe.fi/en/product/tinze-twerkshop-twerk-koreo/1968190939

Registration is Closed
See other events
Tinze Twerkshop - online
Tinze Twerkshop - online

Paikka & aika

Time is TBD

Online

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Supersuosittu Tinzen Twerkshop on nyt täällä itsenäisesti suoritettavana onlineversiona! 

Puolitoista tuntia Twerkin maailmaan heittäytymistä Tinzen johdolla!  Puolentoista tunnin aikana heittäydytään twerkin maailmaan ja tehdään alkulämmittelyt, tekniikkaharjoitteita sekä opetellaan täysin uusi koreografia.

Tervetuloa Tinzen keskitason Twerkshopille!

Puolentoista tunnin aikana heittäydytään twerkin maailmaan ja tehdään alkulämmittelyt, tekniikkaharjoitteita sekä opetellaan täysin uusi koreografia. Lisämateriaalina yleistä tietoa twerkistä sekä lajia harrastaneiden ajatuksia ennakkoluulojen kohtaamisesta.

Twerkshop sopii alkeiskurssin käyneille sekä lajia jo harrastaneille.  Tämä on Tinzen ensimmäinen viraali twerkshop, joka tulee myyntiin kaikille. Kaikki Tinzen Twerkshopit ovat järjestäen loppuunmyytyjä, joten nyt sinulla on takuuvarma paikka workshopille. Tämä eroaa normaalista twerk-tunnista niin, että se on kestoltaan pidempi ja aikaa käytetään enemmän koreografian hiomiseen.

Myös tässä, kuten muissakin Tinzen valmennuksissa ja kursseissa, voi edetä omaan tahtiin.

Tule mukaan Twerkshopille! <3

Osta paikka Twerkshopille täältä: https://syketribe.fi/en/product/tinze-twerkshop-twerk-koreo/1968190939

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page