top of page

CLASSES

CLASSES

Twerk AB

Haluatko aloittaa Twerkin harrastuksen, mutta sinulla ei ole aikasempaa kokemusta? Tervetuloa twerkkaamaan ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin.

 

Twerk Edistyneet

Kaipaatko lisähaastetta ja haluatko viedä twerkkaamisen seuravalle tasolle? Tämä tunti on sinulle! Tunti sopii useamman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on twerkin tekniikka hallussa ja haluat oppia haastavampia liikesarjoja, edetä vauhdikkaammin ja lisätä näyttävyyttä koreografioihin. Opit olemaan kameran edessä ja valmistautumaan tanssilavoille.

 

Hot Heels Jatko

Tämä taso sopii sinulle, jolla heels-tuntien perusteet on hallussa ja olet harrastanut lajia 1-2 kautta. Tunnilla on astetta nopeampi tempo ja opit uusia liikesarjoja ja koreografioita. Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä tunnilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

 

Hot Heels Alkeet

Oletko kiinnostunut Heels -tunneista ja sinulla jonkin verran aikaisempaa tanssitaustaa? Tule rohkeasti mukaan Hot Heels -alkeistunnille mukaan! Meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä tunnilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat! Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

 

Commercial Dance Absolute Beginner

Haluatko aloittaa Commercial Dance -tunnit, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta? Tämä tunti on suunnattu täysin aloittelijoille. Tutustutaan lajiin rauhassa ja ennen kaikkea nautitaan tanssista. 

Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! 

 

Fierce Twerk

Haluatko asennetta ja vauhtia arkipäiviin? Tämä tunti on nimensä mukaisesti energinen ja mukaansatempaava. Opit näyttäviä koreografioita ja uusia liikesarjoja. Tämä tunti sopii lajia jo muutaman kauden harrasteneille ja twerkin perusteet omaaville. Tällä tunnilla haastetaan itseään ja nautitaan omasta upeasta kehosta ja heittäydytään 100% twerkin maailmaan. 

 

Sensual Twerk

Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

 

Commercial Dance Jatko

Tämä tunti sopii muutaman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on Commercial Dancen perusteet hallussa ja haluat oppia uutta. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! 

 

Commercial Dance Edistyneet

Tämä tunti sopii useamman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on Commercial Dancen tekniikka hallussa ja haluat haastaa itseäsi ja viedä treenaamisen seuraavalle tasolla. Tällä tunnilla tempo on vauhdikkaampi ja liikesarjat astetta haastavampia. Opit olemaan kameran edessä ja valmistautumaan tanssilavoille. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Tällä tunnilla tullaan tanssimaan myös koroilla!

 

Commercial Dance Alkeet

Tällä tunnilla opit lisää uusia lajin tekniikoita, liikesarjoja ja uusia upeita koreografioita. Tule rohkeasti mukaan. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Tällä tunnilla tullaan tanssimaan myös koroilla!

 

Commercial Dance Avoin

Tunti sopii hyvin lajia harrastaneille ja tanssitunneilla käyneille. Tempo on alkeistasoa astetta vauhdikkaampi. Tunnilla tehdään uusia liikesarjoja, opitaan erilaisia rytmejä ja tehdään uusia koreografioita. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! 

 

Bedroom Style

Bedroom Style -tunti on Amandan luoma konsepti, joka yhdistää voimaantumisen, seksikkyyden ja femme-energian juhlistamisen. Tunti on suunniteltu herättämään jokaisessa osallistujassa oman jumalattarensa.

Alussa käymme läpi erilaisia harjoitteita, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen viettelyvoimasi lempeän liikkeen avulla. Tunnin lopuksi opettelemme yksinkertaisen, mutta seksikkään koreografian, joka antaa tilaa nauttia omasta upeudestasi.

Bedroom Style sopii sinulle, jos haluat nauttia tanssista ja kaipaat lisää varmuutta ilmaisuusi. Tunti on avoin kaikentasoisille osallistujille, olit sitten ensikertalainen tai kokeneempi tanssija. Bedroom Style -tunnilla jokainen keho on kaunis juuri sellaisena, kuin se on.

Unohda hetkeksi arki ja astu rohkeasti mukaan intiimiin ja seksikkääseen Bedroom-tunnelmaan!

 

Sensual Twerk AB

Haluatko aloittaa Sensual Twerk -tunnit, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta? Tervetuloa tanssimaan ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Sensual Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin. Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunneilla voi kokeilla korkokenkien käyttö ohjaajan opastuksella. 

 

Twerk Alkeet

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta tanssitaustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle.

Alkeistason tunnilla käydään yleensä yhden vuoden ajan, jotta perusteet ovat hallussa. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita. Turvallinen ympäristö harrastaa lajia. 

 

Twerk Jatko

Tunti soveltuu 1-2 vuotta Twerkiä harrastaneille. Tunnilla tehdään alkulämmittelyt, opetellaan tekniikkaa, uusia liikesarjoja ja tehdään upeita koreografioita. Tunti etenee astetta nopeammin kuin alkeistason tunti. Tunnilla kehitetään itsevarmuutta ja nautitaan tanssimisesta. 

 

Twerk Kisaryhmä

Haluatko treenata tavoitteellisesti? Suhtaudutko intohimolla tanssiin, esiintymiseen ja itsesi kehittämiseen? Riittääkö sinulla motivaatio treenata myös omalla ajalla? Hae mukaan ryhmään 20.5.

Ryhmä treenaa samassa osoitteessa torstaisin klo 19-21. Kisaryhmän treenien lisäksi tanssijat sitoutuvat käymään vähintään yhdellä Tinze Twerk Studion viikkotunnilla tanssijoiden kehittymisen varmistamiseksi.

Ryhmän tavoitteita seuraavalle kaudelle on mm. esiintymistaitojen kehittäminen, videoprojektit, freestyle-harjoitukset, sekä tanssijana ryhmässä oleminen. Lisäksi ryhmä tulee osallistumaan kilpailuihin viimeistään keväällä 2025 🔥Ryhmän valmentajana toimii Tinze Twerk Studion opettaja Jasmin Kruus. Jasminilla on pitkä kokemus kilpailevissa ryhmissä tanssimisesta, jonka lisäksi hän tanssii Tinzen taustatanssijana.


 

Commercial Dance Teens

 

Aikuinen + Lapsi tunnit

Tällä kurssilla nautitaan erilaisista rytmeistä, luodaan spesiaali yhteys lapsen kanssa ja pidetään hauskaa yhdessä. Ympäristö on rento ja turvallinen.  Tällä tunnilla soitetaan hauskoja biisejä jotka nappaavat sinut mukaan tanssin maailmaan. Laitetaan lanne liikkumaan ja luodaan hauskoja muistoja. 

Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ajankohta ilmoitetaan erikseen

bottom of page