top of page

CLASSES

CLASSES

TWERK ABSOLUTE BEGINNERS:

Haluatko aloittaa Twerkin harrastuksen, mutta sinulla ei ole aikasempaa kokemusta? Tervetuloa twerkkaamaan ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin.


TWERK ALKEET:

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta liikuntataustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle. Jos et ole aivan varma tasostasi, varmempaa on tulla kokeilemaan Absolute Beginners -tason tuntia ja kysyä opettajalta mikä olisi sinulle sopiva taso.

Alkeistason tunnilla käydään vähintään kaksi kautta, yksi kevät ja yksi syyskausi. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita.


SENSUAL TWERK:
Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

MIDDAY WITH KIMBERLY:

Take a break from your day and come dance yourself to a good mood! MidDay classes with Kimberly offers a different style each month every Tuesday from 12:00-13:00. These classes are for all dancers from professionals, to day time workers in need of a break, to dancers looking for extra trainings. MidDay is for intermediate and advanced dancers. Come with an open mind and ready to try new styles! February: Sensual Heels ***Sensual heels requires closed toe shoe with no thick heels. Kneepads are also recommended.

 

COMMERCIAL PERFORMANCE:

Commericialissa yhdistyvät monen eri tanssityylin ja -lajin vaikutteet, ja eri lajit korostuvat opettajan taustan mukaan. Tällä tunnilla keskitytään koreografian lisäksi esiintymiseen, kuinka saada itsevarmuutta tanssiin, musikaalisuuden kehittämiseen, sekä kameran edessä olemiseen.

SENSUAL HEELS:

Sensual Heels on rohkea, naisellinen, tunteikas ja sensuelli. Suurin osa liikkeistä tanssitaan lattialla ja siihen yleensä sisältyy lattia-akrobatiaa. Sensual Heelsissä on samankaltaisuutta mm. nykytanssin ja heels floorworkin kanssa.

Tunnilla panostetaan musikaalisuuteen ja opitaan kuulemaan musiikin yksityiskohtia ja tanssitaan sen perusteella sensuelli koreo täynnä yksityiskohtia. Koreoon sisältyy myös lattia-akrobatiaa. Ota mukaan polvisuojat ja pleaser/heels korot.


BEDROOM STYLE:
Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.Tunnilla on avoin taso.

COMMERCIAL DANCE:
Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Muutaman vuoden tanssiharrastus on suositeltavaa.

HOT GIRL YOGA

Harjoituksessa hengitys yhdistää liikkeen. Tämä dynaaminen harjoitus haastaa kehoa sekä mieltä. Kehittää  myös monipuolisesti liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa.  Käytetään kehon omaa geometriaa ja teoriaa toimivan itsensä rakentamisesta. 

Löydetään  kehosta linjaukset jotka tuottavat hyvät suhteet sisäelinten keskuudessa sillä hyvin toimivat sisäelimet merkitsevät rauhaa mielessä ja sydämessä. 

HOT HEELS

Kevään kuumaakin kuumempi huippu-uutuus!

Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä kurssilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

TWERK CHOREO

Twerk Choreo tunnilla keskitytään tanssimiseen sekä koreografioiden opetteluun. Tanssitunti sopii jo muutaman kauden twerkkiä harrastaneille. Tällä tunnilla pääset syventämään esiintymistaitojasi ja heittäytymään uusien koreografioiden pariin. Tunnilla tehdään useamman viikon verran samaa koreografiaa joten pysyt hyvin mukana tunneilla. Tule rohkeasti mukaan!

bottom of page