CLASSES

CLASSES

TWERK ABSOLUTE BEGINNERS:

Haluatko aloittaa Twerkin harrastuksen, mutta sinulla ei ole aikasempaa kokemusta? Tervetuloa twerkkaamaan ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin.

TWERKOUT:
Tunnin ajan tanssitaan putkeen ja keskitytään vain treenaamiseen. Tunnilla pidetään syke korkealla yhdistäen twerk- ja dancehall- tanssilajeja. Tunti sopii kaikentasoisille ja aiempaa tanssikokemusta ei vaadita. 

TWERK ALKEET:

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta liikuntataustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle. Jos et ole aivan varma tasostasi, varmempaa on tulla kokeilemaan Absolute Beginners -tason tuntia ja kysyä opettajalta mikä olisi sinulle sopiva taso.

Alkeistason tunnilla käydään vähintään kaksi kautta, yksi kevät ja yksi syyskausi. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita.


SENSUAL TWERK:
Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

TWERK KESKITASO:
Tunti soveltuu 1-2 vuotta Twerkiä harrastaneille. Tunnilla tehdään alkulämpät, opetellaan tekniikkaa ja tehdää koreografia. Tunti etenee astetta nopeammin kuin alkeistason tunti.

 

STRIP-PLASTIC:

Strip-Plastic tanssi on rohkea, naiseellinen, tunteikas ja sensuelli. Strip-Plasticissa suurin osa liikkeistä tanssitaan lattialla ja siihen yleensä sisältyy lattia-akrobatiaa. Strip-plasticissa on samankaltaisuuta mm. nykytanssin ja heels floorworkin kanssa.

Tunnilla panostetaan musikaalisuuteen ja opitaan kuulemaan musiikin yksityiskohtia ja tanssitaan sen perusteella sensuelli koreo täynnä yksityiskohtia. Koreoon sisältyy myös lattia-akrobatiaa. Ota mukaan polvisuojat ja pleaser/heels korot.

 

SHAMELESS:

Räväkkäästä tanssityylistään, näyttävistä performansseistaan sekä huikeista meiningistään tuttu SHAMELESS on nyt täällä viikkotuntien muodossa! SHAMELESS tunneilla attitude, näyttämisen halu sekä itsensä fiilaaminen ovat aina keskeisessä roolissa. Nimensä mukaisesti, tyylilleen uskollisena, täällä ei pyydellä anteeksi vaan otetaan tilaa häpeilemättä!

Tällä tunnilla keskitytään vahvasti asenteeseen ja heittäytymiseen. Koreografeissa on vivahteita commercialista, hip hopista, dancehallista ja afrosta, mutta inspiraatio voi viedä muihinkin lajeihin!

SHAMELESS-muodostelmajoukkueen perustajajäsenillä Adashalla & Hamzalla on pitkä ja vankka kokemus Suomen katutanssi-skenessä. Tunneilla taattua on hyvä meininki ja kunnon hikitreeni!


BEDROOM STYLE:
Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.Tunnilla on avoin taso.

HEELS:

Commercial dance -tunti joka tanssitaan koroilla. Tunnilla on avoin taso. Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta. Tunnilla hiotaan asennetta sekä keskitytään yksityiskohtiin.

Tällä tunnilla tuot lisähaastetta tanssiharrastukseesi ja haastat itseäsi tanssijana. Muutamaman vuoden tanssiharrastus suositeltavaa.


COMMERCIAL DANCE:
Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Muutaman vuoden tanssiharrastus on suositeltavaa.

DANCEHALL QUEEN STYLE:
Dancehall Queen Style on jamaikalaisen Dancehallin naisellisempaa tanssitanssityyliä, jota nähdään Dancehall Queen -kisoissa. Queen Style -tunnilla tullaan siis harjoittelemaan winauksen ja muiden lantionkäyttötekniikoiden lisäksi akrobaattisia liikkeitä (mm. päälläseisontaa), jamaikalaisten naistanssijoiden tunnetuimpia mimmimuuveja (Female moves) sekä tyylille ominaista freestyleä. Tunneilla koostetaan opituista liikkeistä sarjoja ja koreografioita. Polvisuojat ovat suositeltavat tällä tunnilla. Ikäraja 16v. Avoin taso.

FEMALE DANCEHALL:
Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin  “bootysheikkaus”-liikkeisiin.  Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys. Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan em. asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta ja harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Female Dancehall Choreo -tunnilla tehdään nimensä mukaisesti koreografiaa ja harjoitellaan sen kautta em. asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa, asennetta ja omaa ilmaisua. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v.

Tunti soveltuu Female Dancehallia jo harrastaneille sekä vähintään perusteet jo hallitseville tanssijoille.

 

Female Dancehall Moves -tunnilla opetellaan mimmi muuveja (female moves, steps) ja tehdään niistä sarjoja. Tällä tunnilla pääset tutustumaan paremmin liikkeiden luojiin ja opit muistamaan eri liikkeiden nimet ja alkuperät. Muuvien ja helpohkojen sarjojen lisäksi tunnilla treenataan eri lantionkäytön tekniikoita (kuten wine, puppytail, jiggle jne), tyylille ominaista liikekieltä, energiaa, asennetta ja omaa ilmaisua. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.