top of page

ma 05. syysk.

|

Tinze Twerk Studio

TINZE TWERK STUDIO - FALL SEASON 2022 HELSINKI

Tinze Twerk Studion syyskauden lipunmyynti on nyt auennut. Huom! Lue alta maksuohjeet! Syyskaudella tiedossa uusia opettajia, mielenkiintoisia tuntilajeja sekä vauhdikasta energiaa! Tänä syksynä panostetaan entistä enemmän esiintymiseen ja itsensä haastamiseen.

Registration is closed
See other events
TINZE TWERK STUDIO - FALL SEASON 2022 HELSINKI
TINZE TWERK STUDIO - FALL SEASON 2022 HELSINKI

Paikka & aika

05. syysk. 2022 klo 17.00 – 08. jouluk. 2022 klo 21.00

Tinze Twerk Studio, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Tinze Twerk Studion syyskauden lipunmyynti on nyt auennut.

Syyskaudella tiedossa uusia opettajia, mielenkiintoisia tuntilajeja sekä vauhdikasta energiaa!

Tänä syksynä panostetaan entistä enemmän esiintymiseen ja itsensä haastamiseen.

Syyskausi Helsingissä alkaa 5.9. ja päättyy 8.12.2022.

Lipunostot ovat lopullisia, ei palautuksia. Ei poikkeuksia.

Tervetuloa tanssimaan!

Maksuohjeet:

Maksat 20,- varausmaksun (per tunti, ei. takaisinmaksua) jolla varmistat paikan haluamallesi tunnille. Tämän jälkeen suoritat tilisiirron tai maksun liikuntaeduilla 5.9.2022 mennessä. Voit maksaa useammassa erässä kunhan maksu on suoritettu eräpäivään mennessä. Ei palautuksia 5.9. jälkeen.

Alla tuntien kokonaishinnat, joista voit vähentää varausmaksun.

Saaja: Tinze Oy (y-tunnus: 3007227-5)

Tilinumero: FI48 4055 0016 9064 02

Viesti: TT Studio + oma nimi + viikkotuntien määrä

Maksu suoritettava eräpäivään mennessä.

Meillä käy maksuvälineinä myös: Smartum, E-passi sekä Edenred liikuntaedut. Maksusuorituksen voi meilata osoitteeseen twerkwithtinze@gmail.com

Hinnasto:

1 x viikkotunti 225,-

2 x viikkotuntia 310,- 

3x viikkotuntia 405,- 

4 x viikkotuntia 475,-

Aikataulu:

Monday:

17.00 Twerk Alkeet - Yon

18.00 Twerk - Katja

19.00 Twerk Choreo - Pirita

20.00 Twerk Sensual - Pirita

Tuesday:

17.00 Sensual heels - Daria

18.00 Bedroom style - Amanda & Lydia

19.00 Commercial dance - Eerika

20.00 Female Dancehall - Anna

Ke:

18-20, 4 viikon tunnit - Tinze / Miittu / Josefiina / Tinze

Tuntikuvaukset:

Twerk Alkeet:

Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan helppo koreografia. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit seuraamaan koreografioita. Tunnilla pidetään ensisijaisesti hauskaa ja tutustutaan rauhassa twerk-tanssilajiin.

Twerk: 

Twerk-tunnilla on avoin taso ja sen on suunnattu jo muutaman vuoden twerkkiä harrastaneille. Tämä on hyvä tunti, jos olet kevätkaudella ollut twerk-alkeistunnilla. Twerk avoimen tason tunnilla edetään hieman nopeammin kuin alkeistunnilla ja lisätään uusia twerk-tekniikoita ja perusteita sekä tehdään hieman vaativampaa koreografiaa. Tunnilla pidetään hauskaa ja nautitaan twerkkaamisesta. 

Twerk Choreo:

Twerk choreography -tunnilla panostetaan tanssimiseen ja koreografioiden tekemiseen. Tällä tunnilla kehitetään esiintymistaitoja ja heittäydytään parrasvaloihin. Tunneilla tehdään alkulämpät ja opetellaan twerk-liikkeitä, mutta painopiste on koreografioiden tekemisessä. Tämä tunti sopii twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille ja lisähaastetta kaipaaville.

Sensual Twerk:

Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

Sensual heels:

Sensual heels tanssi on rohkea, naiseellinen, tunteikas ja sensuelli. Sensual heelsissä suurin osa liikkeistä tanssitaan lattialla ja siihen yleensä sisältyy lattia-akrobatiaa. Sensual heelsissä on samankaltaisuuta mm. nykytanssin ja heels floorworkin kanssa.

Tunnilla panostetaan musikaalisuuteen ja opitaan kuulemaan musiikin yksityiskohtia ja tanssitaan sen perusteella sensuelli koreo täynnä yksityiskohtia. Koreoon sisältyy myös lattia-akrobatiaa. Ota mukaan polvisuojat ja pleaser/heels korot.

Bedroom Style:

Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset. Tunnilla on avoin taso.

Commercial Dance:

Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Muutaman vuoden tanssiharrastus on suositeltavaa.

Female Dancehall:

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja - kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin  “bootysheikkaus” -liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys.

Liput

 • Twerk Alkeet - Yon

  Koko syyskausi 225,- Ma 17-18 3 krs. Studio 3 Twerk Alkeet: Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa tanssilajiin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk - Katja

  Ma 18-19 3 krs. Studio 3 Twerk-tunnilla on avoin taso ja sen on suunnattu jo muutaman vuoden twerkkiä harrastaneille. Tämä on hyvä tunti, jos olet kevätkaudella ollut twerk-alkeistunnilla. Twerk avoimen tason tunnilla edetään hieman nopeammin kuin alkeistunnilla ja lisätään uusia twerk-tekniikoita ja perusteita sekä tehdään hieman vaativampaa koreografiaa. Tunnilla pidetään hauskaa ja nautitaan twerkkaamisesta.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk Choreo - Pirita

  Ma 19-20 3 krs. Studio 3 Twerk choreography -tunnilla panostetaan tanssimiseen ja koreografioiden tekemiseen. Tällä tunnilla kehitetään esiintymistaitoja ja heittäydytään parrasvaloihin. Tunneilla tehdään alkulämpät ja opetellaan twerk-liikkeitä, mutta painopiste on koreografioiden tekemisessä. Tämä tunti sopii twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille ja lisähaastetta kaipaaville.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Sensual Twerk - Pirita

  Ma 20-21 3 krs. Studio 3

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Sensual Heels - Daria

  Ti 17-18 3 krs. Studio 1 Sensual heels: Sensual heels tanssi on rohkea, naiseellinen, tunteikas ja sensuelli. Sensual heelsissä suurin osa liikkeistä tanssitaan lattialla ja siihen yleensä sisältyy lattia-akrobatiaa. Ota korot/pleaserit mukaan.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Bedroom Style - Amanda & Lydia

  Ti 18-19 3 krs. Studio 1 Bedroom style Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Avoimen tason tunti.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Commercial Dance - Eerika

  Ti 19-20 3 krs. Studio 1 Commercial Dance: Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Muutaman vuoden tanssiharrastus on suositeltavaa.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Female Dancehall - Anna

  Ti 20-21 3 krs. Studio 1 Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja - kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin “bootysheikkaus” -liikkeisiin. Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • KERTAMAKSU

  Kertamaksu mille tahansa viikkotunnille. Saavu paikan päälle ja näytä lippu. Ei vaadi erillistä ilmoittautumista tunnille.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • 5x SARJAKORTTI

  5 kerran sarjakortti mille tahansa viikkotunnille. Saavu paikan päälle ja näytä lippu. Ei vaadi erillistä ilmoittautumista tunnille. Voimassa syyskauden aikana.

  80,00 €
  Myynti on päättynyt
 • 10x SARJAKORTTI

  10 kerran sarjakortti mille tahansa viikkotunnille. Saavu paikan päälle ja näytä lippu. Ei vaadi erillistä ilmoittautumista tunnille. Voimassa syyskauden aikana.

  155,00 €
  Myynti on päättynyt
 • HKI Kaikki Ke tunnit - bundle

  Kaikki keskiviikon Helsingin tunnit syys-joulukuu klo 18-20 570,- (ovh 600,-)

  570,00 €
  Myynti on päättynyt
 • TRE Kaikki To tunnit - bundle

  Kaikki torstain Tampereen tunnit syys-joulukuu klo 18-20 460,-

  460,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page