top of page

su 31. maalisk.

|

WONDER club

Rock N’ Twerk by Martta

Asennetta, twerkkiä ja rock-musiikkia kaikki samassa paketissa 31.3. Klo 13-15!! Tervetuloa mukaan Martta Raution Rock N’ Twerk workshopille Wonder Clubille

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Rock N’ Twerk by Martta
Rock N’ Twerk by Martta

Paikka & aika

31. maalisk. 2024 klo 13.00 – 15.00

WONDER club, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Rockin ystävät this one’s for you! Rock N’ Twerk on Martan itse syksyllä 2021 lanseeraama konsepti jossa yhdisty kaikkien rakastama twerk sekä rock-musiikki.

Tältä workshopilta ei asennetta puutu ja tunnilla pääset irrottelemaan ja kaivamaan sisäisen rokkistarasi esiin!

🔥 Kyseessä avoimen tason workshop, eli kaiken tasoiset twerkkaajat tervetuloa! Tunnilla harjoitellaan tekniikoita, opetellaan koreografia sekä tietysti tanssitaan kaikille tuttujen rock-biisien tahtiin. Tunnilla on hyvä olla polvisuojat mukana.

Su 31.3.2024

Klo 13-15

Hinta:

25€ /kpl

40 € / kaverilippu

Ei palautuksia

Martta on opettanut twerkkaamista niin Suomessa kuin ulkomailla ja harjoittanut, esiintynyt ja kilpaillut lajin parissa vuodesta 2016 kansainvälisesti. Martan näkyvin twerkkaustyyli on hänen oma konseptinsa Rock N’ Twerk, jossa yhdistyy rockmusiikki ja twerkkaus. Tämä on uusi tyyli, jota ei ole ennen nähty twerk-skenessä ja se tuo uudenlaisen ilmaisun pöytään.

Martta on kisannut kahdesti twerkkauksen MM-kisoissa ja kisannut twerk battleissa ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Martta opiskelee Commercial Dance kandidaatin tutkintoa yliopistossa Barcelonassa. Martan tavoitteena on rikkoa rajoja tanssijana ja esiintyjänä ja muuttaa ihmisten odotuksia ja ennakkoluuloja siitä, mitä tanssi voi olla.

Liput

 • 31.3. Lippu

  Klo 13-15

  25,00 €
  Loppuunmyyty
 • 31.3. Kaverilippu

  Kaveri kanssa workshopille! Klo 13-15

  40,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page