top of page

pe 10. toukok.

|

WONDER club

Female Dancehall workshop by Minna Mimz

Female Dancehall workshop Wonder clubilla perjantaina 10.5. Klo 17-18.30. Ota ystävä mukaan ja saat alennusta lipuista!

Female Dancehall workshop by Minna Mimz
Female Dancehall workshop by Minna Mimz

Paikka & aika

10. toukok. 2024 klo 17.00

WONDER club, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

10.5. Klo 17-18.30

Wonder Club

Liput:

25€ / hlö

40€ / 2 hlöä

Ei palautuksia

Dancehall on 70-80- lukujen taitteessa reggaesta kehittynyt jamaikalainen tanssi- ja musiikkikulttuuri. Dancehall-sanalla on alunperin tarkoitettu paikkaa, jossa tanssit järjestetään, ja näiden mukaan nimettiin myöhemmin myös itse musiikki- ja tanssityyli.

FEMALE DANCEHALL on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, sekä jamaikalaisten naistanssijoiden ja -tanssiryhmien luomiin nimettyihin liikkeisiin (female moves, steps). Female Dancehall-workshopilla harjoitellaan em. asioiden lisäksi tyylille ominaista naisellista liikekieltä, energiaa ja asennetta ja tehdään näiden pohjalta koreografiaa. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

MINNA MIMZ

Minna "Mimz" Willman on monipuolinen ja intohimoinen dancehall-tanssija ja Suomen viimeisin Dancehall Queen. Minna on yksi aktiivisimmista tanssijoista ja opettajista Suomen dancehall-skenessä ja on tanssinut dancehallia jo yli 10 vuotta. Oppinsa dancehall-tanssista ja -kulttuurista Minna on saanut alusta asti jamaikalaisilta tanssijoilta sekä Suomessa että Jamaikalla, ja kehittää jatkuvasti osaamistaan käyden mm. tiheään Jamaikalla treenimatkoilla.

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava, ja painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssin fiilikseen (vibes) sekä tanssijan omaan ilmaisuun. Minnalle tärkeää on myös Dancehall-kulttuurin tietopuolen opetus, kulttuurin kunnioittaminen sekä jamaikalaisten tanssijoiden ja tanssin luojien esilletuominen

Liput

  • Female Dancehall 10.5.

    Klo 17-18.30 Wonder Club, 4 krs Kauppakeskus Redi

    25,00 €
  • Kaverilippu

    Tällä lipulla pääset ystävän kanssa tunnille Klo 17-18.30 Wonder Club, 4 krs Kauppakeskus Redi

    40,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page