top of page

ma 26. elok.

|

Wonder Club, Kauppakeskus Redi krs 4

Wonder Club Fall Season 2024 Helsinki

Wonder Clubin syksyn viikkotunnit ovat nyt myynnissä! Osta useampi tunti ja saat alennusta. Tunti -ja opettaja tarjonta laajenee syksyllä. Katso alennuskoodit alhaalta!

Wonder Club Fall Season 2024 Helsinki
Wonder Club Fall Season 2024 Helsinki

Paikka & aika

26. elok. 2024 klo 16.00 – 15. jouluk. 2024 klo 20.00

Wonder Club, Kauppakeskus Redi krs 4, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Suomi

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Syksyn tunnit ovat nyt myynnissä! Tuntitarjontaa laajeenee ja sinulla on mahdollisuus valita laajasta valikoimasta sinulle sopivat tunnit ja tasot.

Ennakkoale 13.5.-15.5.2024

1 x viikkotunti 250€  (ovh 275€) / kun olet valinnut tunnin niin käytä checkoutissa koodia: ennakkoale

2 x viikkotunti 440€ / kun olet valinnut tunnin niin käytä checkoutissa koodia: syksy2

3 x viikkotunti 580€ / kun olet valinnut tunnin niin käytä checkoutissa koodia: syksy3

Anytime kortti 200,- / kk

5 x sarjakortti 95,- (huom. ei käy loppuunmyydyillä tunneilla)

10 x sarjakortti 180,- (huom. ei käy loppuunmyydyillä tunneilla)

Meille voi maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, E-passi): Meilaa meill kuva maksusuorituksesta osoitteeseen twerkwithtinze@gmail.com ja lähetämme sinulle lipun tunnille. 

Twerk AB ma klo 16-17

Haluatko aloittaa Twerkin harrastuksen, mutta sinulla ei ole aikasempaa kokemusta? Tervetuloa twerkkaamaan ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin.

Hot Heels Alkeet ma klo 17-18

Oletko kiinnostunut Heels -tunneista ja sinulla jonkin verran aikaisempaa tanssitaustaa? Tule rohkeasti mukaan Hot Heels -alkeistunnille mukaan! Meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä tunnilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat! Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Twerk Edistyneet ma klo 18-19

Kaipaatko lisähaastetta ja haluatko viedä twerkkaamisen seuravalle tasolle? Tämä tunti on sinulle! Tunti sopii useamman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on twerkin tekniikka hallussa ja haluat oppia haastavampia liikesarjoja, edetä vauhdikkaammin ja lisätä näyttävyyttä koreografioihin. Opit olemaan kameran edessä ja valmistautumaan esiintymislavoille.

Hot Heels Jatko ma klo 19-20

Tämä taso sopii sinulle, jolla heels-tuntien perusteet on hallussa ja olet harrastanut lajia 1-2 kautta. Tunnilla on astetta nopeampi tempo ja opit uusia liikesarjoja ja koreografioita. Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä tunnilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sitkeään, sensuelliin liikekieleen, musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Suosittelemme ottamaan tunnille mukaan sirot tanssikorkkarit sekä polvisuojat!

Heitä siis korot jalkaan ja anna hottien biisien viedä mukanaan!

Commercial Dance Absolute Beginner ma klo 20-21

Haluatko aloittaa Commercial Dance -tunnit, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta? Tämä tunti on suunnattu täysin aloittelijoille. Tutustutaan lajiin rauhassa ja ennen kaikkea nautitaan tanssista.

Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

Fierce Twerk ti klo 17-18

Haluatko asennetta ja vauhtia arkipäiviin? Tämä tunti on nimensä mukaisesti energinen ja mukaansatempaava. Opit näyttäviä koreografioita ja uusia liikesarjoja. Tämä tunti sopii lajia jo muutaman kauden harrasteneille ja twerkin perusteet omaaville. Tällä tunnilla haastetaan itseään ja nautitaan omasta upeasta kehosta ja heittäydytään 100% twerkin maailmaan.

Sensual Twerk ti klo 18-19

Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

Commercial Dance Jatko ti klo 19-20

Tämä tunti sopii muutaman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on Commercial Dancen perusteet hallussa ja haluat oppia uutta. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

Commercial Dance Edistyneet ti klo 20-21

Tämä tunti sopii useamman kauden lajia harrastaneille. Sinulla on Commercial Dancen tekniikka hallussa ja haluat haastaa itseäsi ja viedä treenaamisen seuraavalle tasolla. Tällä tunnilla tempo on vauhdikkaampi ja liikesarjat astetta haastavampia. Opit olemaan kameran edessä ja valmistautumaan tanssilavoille. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Tällä tunnilla tullaan tanssimaan myös koroilla!

Commercial Dance Alkeet ke klo 17-18

Tämä tunti sopii lajin perusteet omaavalle. Tällä tunnilla opit lisää uusia lajin tekniikoita. Liikesarjoja ja uusia upeita koreografioita. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

Commercial Dance Avoin ke klo 18-19

Tunti sopii hyvin lajia harrastaneille ja tanssitunneilla käyneille. Tempo on alkeistasoa astetta vauhdikkaampi. Tunnilla tehdään uusia liikesarjoja, opitaan erilaisia rytmejä ja tehdään uusia koreografioita. Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

Bedroom Style ke klo 19-20

Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.Tunnilla on avoin taso.

Sensual Twerk AB ke klo 20-21

Haluatko aloittaa Sensual Twerk -tunnit, mutta sinulla ei ole aikasempaa kokemusta? Tervetuloa tanssimaa ja sinulle paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Sensual Twerk-tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin. Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunneilla voi kokeilla korkokenkien käyttö ohjaajan opastuksella.

Twerk Alkeet to klo 17-18

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta tanssitaustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle.

Alkeistason tunnilla käydään yleensä yhden vuoden ajan, jotta perusteet ovat hallussa. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita. Turvallinen ympäristö harrastaa lajia.

Twerk Jatko to klo 18-19

Tunti soveltuu 1-2 vuotta Twerkiä harrastaneille. Tunnilla tehdään alkulämpät, opetellaan tekniikkaa ja tehdää koreografia. Tunti etenee astetta nopeammin kuin alkeistason tunti.

Tunnilla kehitetään itsevarmuutta ja nautitaan tanssimisesta.

Twerk Kisaryhmä to klo 19-21

Haluatko treenata tavoitteellisesti? Suhtaudutko intohimolla tanssiin, esiintymiseen ja itsesi kehittämiseen? Riittääkö sinulla motivaatio treenata myös omalla ajalla?

Ryhmä treenaa samassa osoitteessa torstaisin klo 19-21. Kisaryhmän treenien lisäksi tanssijat sitoutuvat käymään vähintään yhdellä Tinze Twerk Studion viikkotunnilla tanssijoiden kehittymisen varmistamiseksi.

Ryhmän tavoitteita seuraavalle kaudelle on mm. esiintymistaitojen kehittäminen, videoprojektit, freestyle-harjoitukset, sekä tanssijana ryhmässä oleminen. Lisäksi ryhmä tulee osallistumaan kilpailuihin viimeistään keväällä 2025 🔥

Ryhmän valmentajana toimii Tinze Twerk Studion opettaja Jasmin Kruus. Jasminilla on pitkä kokemus kilpailevissa ryhmissä tanssimisesta, jonka lisäksi hän tanssii Tinzen taustatanssijana.

Commercial Dance Teens la klo 12-13

Aikuinen + Lapsi tunnit (aika ilmoitetaan myöhemmin)

Tällä kurssilla nautitaan erilaisista rytmeistä, luodaan spesiaali yhteys lapsen kanssa ja pidetään hauskaa yhdessä. Ympäristö on rento ja turvallinen. 

Liput

 • Twerk Absolute Beginner

  Maanantaisin klo 16-17 Täysin aloittelijoille suunnattu tunti! Tällä tunnilla edetään rauhallisella temmolla ja opitaan twerkin perusteet. Tunnilla tehdään helppo koreografia ja pidetään hauskaa yhdessä.

  275,00 €
 • Hot Heels Alkeet

  Maanantaisin klo 17-18 Oletko kiinnostunut Heels-tunneista ja sinulla on jonkin verran tanssikokemusta? Tämä tunti on sinulle!

  275,00 €
 • Twerk Edistyneet

  Maanantaisin klo 18-19 Twerkkiä usamman kauden harrastaneille tai twerkin pariin palaaville suunnattu tunti! Tällä tunnilla edetään vauhdikkaalla temmolla ja opetellaan uusia liikesarjoja, tekniikoita ja haastetaan itseään tanssijana. Tunnilla tehdään upea koreografia ja nautitaan twerkkaamisesta.

  275,00 €
 • Hot Heels Jatko

  Maanantaisin klo 19-20 Hot Heels -tunnilla meno on nimensä mukaisesti kuuman viettelevää. Tällä tunnilla käydään läpi erilaisia Heels-tekniikoita, kuten kävelyä, hiusten heittoja ja lattiatyöskentelyä sekä hyödynnetään erilaisia twerkistä tuttuja liikkeitä maustamaan koreografiaa. Tekniikoiden ohella tunneilla keskitytään sensuelliin liikekieleen,musiikin eri rytmien tulkintaan sekä oman kropan fiilistelyyn erilaisten harjoitteiden kautta. Tunti sopii sinulle, jolla on heelsin perusteet hallussa

  275,00 €
 • Commercial Absolute Beginner

  Commercial Dance Absolute Beginner Maanantaisin klo 20-21 Tämä on täysin alkeistunti eikä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet, tekniikkaa ja Commercial Dance-tunneilla tarvittavat taidot.

  275,00 €
 • Fierce Twerk

  Tiistaisin klo 17-18 Tinzen asennetta ja vauhtia sisältävä twerk-tunti sopii muutaman kauden lajia harrastaneille.

  275,00 €
 • Sensual Twerk

  Tiistaisin klo 18-19 Tinzen aistikas, sensuelli ja kuumaakin kuumempi twerk tunti. Ota korot mukan!

  275,00 €
 • Commercial Dance Jatko

  Tiistaisin klo 19-20 Eerikan super suosittu Commercial Dance tunti sopii muutaman kauden lajia harrasteneille.

  275,00 €
 • Commercial Dance Edistyneet

  Tiistaisin klo 20-21 Joan Commercial Dance edistyneet -tunnilla edetään muita tasoja vauhdikkaammin ja tehdään astetta haastavimpia liikesarjoja ja tekniikkaharjoitteita

  275,00 €
 • Commercial Dance Alkeet

  Keskiviikkoisin klo 17-18 Kashikan Commercial Dance alkeet on syksyn uutuustunti, jossa opetellaan lajin perusliikkeitä ja tehdään koerografioita.

  275,00 €
 • Commercial Dance Avoin

  Keskiviikkoisin klo 18-19 Kashikan Commercial Dance avoin on syksyn uutuustunti, jossa opetellaan uusia liikesarjoja ja tekniikoita. Tunti sopii lajia harrastaneille tai tanssin pariin palaaville.

  275,00 €
 • Bedroom Style

  Keskiviikkoisin klo 19-20 Amandan ja Lydian konseptoima tanssitunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen

  275,00 €
 • Sensual Twerk AB

  Keskiviikkoisin klo 20-21 Paljon toivottu Jasminin Sensual Twerk Absolute Beginner on vihdoin saatavilla viikkotuntia. Täysin aloittelijoille suunnattu tunti, jossa tutustutaan lajiin ja heittäydytään sensuelliin tunnelmaan. Tunnilla opetellaan perus liikkeitä ja edetään rauhalliseen tahtiin.

  275,00 €
 • Twerk Alkeet

  Torstaisin klo 17-18 Jasminin Twerk alkeet toimii, jos olet käynyt yhden kauden Absolute Beginner -tunnilla tai aiemmin harrastanut lajia. Tunnilla opetellaan uusia tekniikoita ja liikesarjoja ja tehdään koreografioita.

  275,00 €
 • Twerk Jatko

  Torstaisin klo 18-19 Jasminin Twerk Jatko -tunti on suunnattu twerkiä jo muutaman kauden lajia harrastaneille. Tunnilla nostetaan hieman vauhtia ja tehdään astetta haastavampia liikesarjoja ja haastetaan itseään tanssijana.

  275,00 €
 • Commmercial Dance Teens

  Lauantaisin klo 12 Lotan vetämä syksyn uutuustunti Commercial Dance Teens on suunnattu 13 v + ikäisille. Tunnilla opetellaan liikesarjoja, tekniikoita ja tehdään koreografiaa.

  275,00 €
 • Anytime kuukausikortti

  Tämä kortti on voimassa 4 viikon ajan ja se pitää käyttää 15.12.2024 mennessä. Näytä lippua studiolla ilmoiuttautumisen yhteydessä.

  200,00 €
 • 5 x sarjakortti

  Tämä kortti on voimassa 26.8.-15.12.2024

  95,00 €
 • 10 x sarjakortti

  Tämä kortti on voimassa 26.8.-15.12.2024

  180,00 €
 • Kertamaksu

  Tämä lippu on voimassa 26.8.-15.12.2024. Näytä lippua studiolla ilmoittautumisen yhteydessä

  20,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page