top of page

su 05. maalisk.

|

Helsinki

Twerk Acrobatics workshops by Pirita

Kaipaisitko lisää näyttävyyttä freestyleen ja monipuolisuutta twerk-koreografioihin? Ovatko perus twerktekniikat tulleet jo tutuiksi ja kaipaisit vähän lisähaastetta? Sunnuntaina 5.3. ja 12.3.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Twerk Acrobatics workshops by Pirita
Twerk Acrobatics workshops by Pirita

Paikka & aika

05. maalisk. 2023 klo 15.00 – 12. maalisk. 2023 klo 17.00

Helsinki, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Suomi

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Kaipaisitko lisää näyttävyyttä freestyleen ja monipuolisuutta twerk-koreografioihin? Ovatko perus twerktekniikat tulleet jo tutuiksi ja kaipaisit vähän lisähaastetta? 

Jos vastasit joo, niin Twerk Acrobatics on sulle täydellinen tunti!! Workshopeilla keskitytään syventymään temppujen maailmaan ja focus tunneilla onkin nimenomaan temppujen sekä koreografian opettelussa, joten twerktekniikat on hyvä olla hallussa näille workshopeille osallistuttaessa. Akrobatiasta sen sijaan ei tarvitse olla kokemusta, vaan temput ovat muokattavissa jokaisen omalle tasolle sopiviksi. Workshopilla tehdään kunnon alkulämpät, akrobatiaa tukevia lihaskuntoharjotteita, treenataan koreografiaan tulevia temppuja sekä tehdään tunnin lopuksi koreografia, jonka saa halutessaan kuvata. Workshopit ovat toisistaan erilliset, eli niillä harjoitellaan eri temppuja ja eri koreografia. Tervetuloa messiin🥰!

Su 5.3.

klo 15-17

Su 12.3. 

klo 15.17

Hinta: 

20,- / workshop

30,- / 2 workshoppia

Ei palautuksia

Liput

  • Twerk Acrobatics workshop 12.3

    klo 15-17 Pirita Heiskala Kauppakeskus Redi, 4 krs

    20,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page