pe 01. marrask.

|

Tanssikoulu Hip Hop House

Tinze Twerk Workshop Tampere 1.11.

Tinze Twerk Workshop Open Level Tampere. Pukukoodi: Halloween!

Registration is Closed
See other events
Tinze Twerk Workshop Tampere 1.11.

Time & Location

01. marrask. 2019 klo 17.00 – 19.00

Tanssikoulu Hip Hop House, Otavalankatu 4, 33100 Tampere, Finland

About the event

Tinze Twerk Workshop Open Level klo 17.00-19.00. Safe Space Moment klo 19-20. Hip hop House Tampere. Pukukoodi: Halloween <3. Ei palautuksia.

Twerk Open Level tunti: Tunti sisältyy kaikentasoisille twerkkaajille. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita hullaantumaan twerkin koukuttavaan maailmaan. Workshopin aikana harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tanssitaan uutta koreografiaa jokaista vartaloa rakastaen! Tulethan ajoissa paikalle ennen workshopin alkamista. Paikanpäällä myynnissa myös Tinze merchiä ja twerk vaatteita.

SAFE SPACE MOMENT on juttelutuokio, jossa keskustellaan mm. hyvinvoinnista tanssin avulla, twerkin historiasta sekä juurista, twerkistä yleisesti sekä muista ajankohtaisista aiheista. Tämän juttelutuokion aikana sinulla on aikaa esittää kysymyksiä.

Twerk: Twerk on mimmienergiaa ja asennetta tihkuva pepputanssilaji, jonka juuret ovat Afrikasta. Tanssin liikkeet ovat alavartalopainotteisia ja laji sisältää paljon erilaisia tekniikoita. Twerk-koreografiat sisältävät paljon lattiakontakteja, joten polvisuojat (tai säärystimet polvien suojana) kannattaa ehdottomasti olla mukana. 

Tickets

Price

Quantity

Total

  • Twerk Workshop

    €30

    Twerkshop Open Level Klo 17-19 Safe Space Moment klo 19-20 Pukukoodi: Halloween

    €30

    Sold Out

This event is sold out

Share this event