ma 10. tammik. | Helsinki

Tinze Twerk Studio Spring Season 2022

Tinze Twerk Studion kevätkausi on nyt myynnissä! Kevätkausi alkaa 10.1. ja päättyy 19.5.2022. Huom ei palautuksia! Alla maksuohjeet sekä tuntikuvaukset. Tervetuloa tanssimaan!
Tinze Twerk Studio Spring Season 2022

Time & Location

10. tammik. 2022 klo 16.30 – 19. toukok. 2022 klo 21.00
Helsinki, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Finland

About the event

Tinze Twerk Studion kevätkauden lipunmyynti on  nyt auennut.

Kevätkaudella tiedossa uusia opettajia, mielenkiintoisia tuntilajeja sekä vauhdikasta energiaa.

Ensi vuonna panostetaan erityisesti esiintymiseen ja itsensä haastamiseen.

Kevätkaudelle tulossa myös spessu yllätyksiä! Lisää infoa tulossa pian!

Kevätkausi Helsingissä alkaa 10.1. ja päättyy 19.5.2022.

Lipunostot ovat lopullisia, ei palautuksia. Ei poikkeuksia.

Tervetuloa tanssimaan!

Maksuohjeet:

Aluksi maksat 20,- varausmaksun (per tunti) jolla varmistat paikan haluamallesi tunnille. Tämän jälkeen suoritat tilisiirron tai maksun liikuntaeduilla 10.1.2022 mennessä. Voit maksaa useammassa erässä kunhan maksu on suoritettu eräpäivään mennessä.

Alla tuntien kokonaishinnat, joista voit vähentää varausmaksun.

Saaja: Tinze Oy (y-tunnus: 3007227-5)

Tilinumero: FI48 4055 0016 9064 02

Viesti: TT Studio + oma nimi + viikkotuntien määrä

Maksu suoritettava sunnuntaihin mennessä.

Prices after 28.11.2021

1 class x week = 290 €

2 classes x week = 400 €

3 classes x week = 520 €

4 classes x week = 610 €

5 classes x week = 700 €

Aikataulu:

Monday:

16.30 Commercial Dance - Lotta

17.00 Twerk Alkeet - Katja

18.00 Rock’N’Twerk- Martta

19.00 Twerk Absolute Beginners - Martta

20.00 Twerk Sensual - Martta

Tuesday:

17.00 Strip-Plastic - Daria

18.00 Shameless - Hamza

19.00 Female Dancehall Choreo - Minna

20.00 Female Dancehall Moves - Minna

Thursday:

17.00 Twerk Alkeet - Yon

18.00 Bedroom Style - Amanda ja Lydia

19.00 Commercial Dance - Anni

20.00 Heels - Anni

Tuntikuvaukset:

Strip-Plastic:

Strip-Plastic tanssi on rohkea, naiseellinen, tunteikas ja sensuelli. Strip-Plasticissa suurin osa liikkeistä tanssitaan lattialla ja siihen yleensä sisältyy lattia-akrobatiaa. Strip-plasticissa on samankaltaisuuta mm. nykytanssin ja heels floorworkin kanssa.

Tunnilla panostetaan musikaalisuuteen ja opitaan kuulemaan musiikin yksityiskohtia ja tanssitaan sen perusteella sensuelli koreo täynnä yksityiskohtia. Koreoon sisältyy myös lattia-akrobatiaa. Ota mukaan polvisuojat ja pleaser/heels korot.

Shameless:

Räväkkäästä tanssityylistään, näyttävistä performansseistaan sekä huikeista meiningistään tuttu SHAMELESS on nyt täällä viikkotuntien muodossa! SHAMELESS tunneilla attitude, näyttämisen halu sekä itsensä fiilaaminen ovat aina keskeisessä roolissa. Nimensä mukaisesti, tyylilleen uskollisena, täällä ei pyydellä anteeksi vaan otetaan tilaa häpeilemättä!

Tällä tunnilla keskitytään vahvasti asenteeseen ja heittäytymiseen. Koreografeissa on vivahteita commercialista, hip hopista, dancehallista ja afrosta, mutta inspiraatio voi viedä muihinkin lajeihin!

SHAMELESS-muodostelmajoukkueen perustajajäsenillä Adashalla & Hamzalla on pitkä ja vankka kokemus Suomen kantutanssi-skenessä. Tunneilla taattua on hyvä meininki ja kunnon hikitreeni!

Rock N’ Twerk by Martta!

Kevään uutuuslaji Rock N’ Twerk! Rockin ystävät this one’s for you! Rock N’ Twerk tunneilla yhdistyy kaikkien rakastama twerk sekä rock-musiikki. Tunnilla pääset twerkkaamaan, tanssimaan ja treenaamaan rock musiikin tahdissa. Tämä tunti soveltuu twerkin alkeiskurssin käyneille ja tanssia muutaman vuoden harrastaneille. Erinomainen tunti syventää esiintymistä, twerkin harrastamista ja itsensä haastamista. Tunnilla harjoitellaan tekniikoita, sekä tanssitaan koreografiaa✨ Tällä tunnilla asenne ratkaisee ja hiki lentää.

Absolute Beginners:

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat täysin alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Tunnilla pidetään hauskaa ja tutustutaan rauhassa uuteen tanssilajiin.

Twerk alkeet

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta liikuntataustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle. Jos et ole aivan varma tasostasi, varmempaa on tulla kokeilemaan Absolute Beginners -tason tuntia ja kysyä opettajalta mikä olisi sinulle sopiva taso.

Alkeistason tunnilla käydään vähintään kaksi kautta, yksi kevät ja yksi syyskausi. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita.

Twerk Alkeet:

Jos sinulla on jo jonkin verran tanssikokemusta tai muuta liikuntataustaa, josta voi olla hyötyä tanssissa, voit tulla suoraan alkeistasolle. Jos et ole aivan varma tasostasi, varmempaa on tulla kokeilemaan Absolute Beginners -tason tuntia ja kysyä opettajalta mikä olisi sinulle sopiva taso.

Alkeistason tunnilla käydä useamma kauden. Tunnilla hiotaan Twerkin tekniikkaa ja opetellaan koreografiaa. Tällä tunnilla saat twerkin perusteet haltuun ja opit tanssimaan koreografioita.

Sensual Twerk:

Sensual Twerk tarjoaa aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja opitaan koreografia. Tunnilla keskitytään yksityiskohtiin ja tulkitaan musiikin eri rytmejä.  Tämä tunti on hyvää jatkoa alkeistasolle ja viet twerkin treenamiseen seuraavalle tasolle. Tunti soveltuu twerkkiä jo muutaman vuoden harrastaneille. Voit ottaa mukaan korkkarit.

Bedroom Style:

Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset. Tunnilla on avoin taso.

Heels:

Commercial dance -tunti joka tanssitaan koroilla. Tunnilla on avoin taso. Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta. Tunnilla hiotaan asennetta sekä keskitytään yksityiskohtiin.

Tällä tunnilla tuot lisähaastetta tanssiharrastukseesi ja haastat itseäsi tanssijana. Muutamaman vuoden tanssiharrastus suositeltavaa.

Commercial Dance:

Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä, esiintymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! Muutaman vuoden tanssiharrastus on suositeltavaa.

Female Dancehall:

Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja - kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin  “bootysheikkaus” -liikkeisiin.  Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys.

Female Dancehall choreo -tunnilla tehdään nimensä mukaisesti koreografiaa ja harjoitellaan sen kautta em. asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa, asennetta ja omaa ilmaisua. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v.

Tunti soveltuu Female Dancehallia jo harrastaneille sekä vähintään perusteet jo hallitseville tanssijoille.

Female Dancehall moves -tunnilla opetellaan mimmi muuveja (female moves, steps) ja tehdään niistä sarjoja. Tällä tunnilla pääset tutustumaan paremmin liikkeiden luojiin ja opit muistamaan eri liikkeiden nimet ja alkuperät. Muuvien ja helpohkojen sarjojen lisäksi tunnilla treenataan eri lantionkäytön tekniikoita (kuten wine, puppytail, jiggle jne), tyylille ominaista liikekieltä, energiaa, asennetta ja omaa ilmaisua. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Commercial Dance / Lotta
  €20
  €20
  0
  €0
 • Twerk Alkeet / Katja
  €20
  €20
  0
  €0
 • Rock N´Twerk / Martta
  €20
  €20
  0
  €0
 • Twerk Absolute Beginners
  €20
  €20
  0
  €0
 • Sensual Twerk / Martta
  €20
  €20
  0
  €0
 • Strip-Plastic / Daria
  €20
  €20
  0
  €0
 • Shameless / Hamza
  €20
  €20
  0
  €0
 • Female Dancehall Choreo
  €20
  €20
  0
  €0
 • Female Dancehall Moves
  €20
  €20
  0
  €0
 • Twerk Alkeet / Yon
  €20
  €20
  0
  €0
 • Bedroom Style/ Amanda ja Lydia
  €20
  €20
  0
  €0
 • Commercial Dance / Anni
  €20
  €20
  0
  €0
 • Heels / Anni
  €20
  €20
  0
  €0
Total€0

Share this event