top of page

ma 29. maalisk.

|

Energiakatu 3, krs 3

Tinze Twerk Studio Spring Season 2021

TINZE TWERK STUDION KEVÄTKAUSI ON PERUTTU KEVÄÄLTÄ 2021 EPÄVARMAN KORONATILANTEEN TAKIA. LIPUN OSTANEILLE PALAUTETAAN RAHAT JA SÄHKÖPOSTISTA LÖYTYY OHJEET. 

Tickets Are Not on Sale
See other events
Tinze Twerk Studio Spring Season 2021
Tinze Twerk Studio Spring Season 2021

Paikka & aika

29. maalisk. 2021 klo 17.00 – 08. heinäk. 2021 klo 21.00

Energiakatu 3, krs 3, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Tinze Twerk Studion kevätkaudelle! Tinze Twerk Studion kevätkausi alkaa 1.3.2021 ja loppuu 10.6.2021. Lipunmyynti alkaa ma 04.01.2021 klo 09:00. Kausi tulee olla maksettuna kokonaan 1.3.2021 mennessä. Maksun voi suorittaa useassa eri osassa tai kerralla ennen kauden aloitusta. Liikuntasetelit, Edenred sekä Smartum käyvät maksuvälineenä (löytyy Tinze Oy nimellä). Mikäli maksua ei ole suoritettu 1.3. mennessä paikka vapautuu eteenpäin. Kauden voi peruuttaa 72h ennen kauden aloitusta maksutta ja tämän jälkeen rahoja ei palauteta. Ei poikkeuksia! Varausmaksuja ei palauteta. Hinnasto:

Single class: 20 €  1 viikkotunti per week = 210 €,   2 viikkotunti per week = 320 €,   3 viikkotuntia pwe week = 440 € ,  4 viikkotuntia per week = 530 €,   5 viikkotuntia per week = 620 € , 6 viikkotuntia per week = 730 €.

TUNTIKUVAUKSET: 

TWERKOUT:  Tunnin ajan tanssitaan putkeen ja keskitytään vain treenaamiseen. Tunnilla pidetään syke korkealla yhdistäen twerk- ja dancehall- tanssilajeja. Tunti sopii kaikentasoisille ja aiempaa tanssikokemusta ei vaadita. 

TWERK ALKEET: Ensikertalaiset tervetuloa hullaantumaan twerkin koukuttavaan maailmaan! Tunnilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja tanssitaan koreografiaa. Tunnilla tahti on hitaampi kuin jatkotunnilla. 

SENSUAL TWERK: Aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja harjoitellaan koreografiaa. Tunti soveltuu kaikentasoisille. 

TWERK KESKITASO: Tunti soveltuu 1-2 vuotta Twerkiä harrastaneille. Tunnilla tehdään alkulämpät, opetellaan tekniikkaa ja tehdää koreografia. Tunti etenee astetta nopeammin kuin alkeistason tunti. 

TWERK TEKNIIKKA: Tunti soveltuu kaikentasoisille twerkkaajille. Twerk Tekniikka kurssilla otetaan twerkin tekniikka kunnolla haltuun!🔥 Tunnilla käydään läpi twerkin perustekniikoita ja tehdään niin hitaita kuin nopeita sheikkauksia eri asennoissa. Syksyn aikana käydään läpi myös Twerk akrobatiaa. 

HEELS: Commercial dance -tunti joka tanssitaan koroilla. Tunnilla on avoin taso.  Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta.  

COMMERCIAL DANCE: Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

DANCEHALL QUEEN STYLE:

Dancehall Queen Style on jamaikalaisen Dancehallin naisellisempaa tanssitanssityyliä, jota nähdään Dancehall Queen -kisoissa. Queen Style -tunnilla tullaan siis harjoittelemaan winauksen ja muiden lantionkäyttötekniikoiden lisäksi akrobaattisia liikkeitä (mm. päälläseisontaa), jamaikalaisten naistanssijoiden tunnetuimpia mimmimuuveja (Female moves) sekä tyylille ominaista freestyleä. Tunneilla koostetaan opituista liikkeistä sarjoja ja koreografioita. Polvisuojat ovat suositeltavat tällä tunnilla. Ikäraja 16v. Avoin taso.

FEMALE DANCEHALL: Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin  “bootysheikkaus”-liikkeisiin.  Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys. Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan em. asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta ja harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page