top of page

ma 16. elok.

|

Energiakatu 3, krs 3

Tinze Twerk Studio Fall Season 2021

We are back with new energy! Uusia opettajia ja uusia viikkontunteja sekä pidennetty kausi! Hinnasto löyyy alhaalta.

Registration is Closed
See other events
Tinze Twerk Studio Fall Season 2021
Tinze Twerk Studio Fall Season 2021

Paikka & aika

16. elok. 2021 klo 17.00 – 16. jouluk. 2021 klo 21.00

Energiakatu 3, krs 3, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Tinze Twerk Studion syystkaudelle! 

Tinze Twerk Studion syyskausi alkaa 16.8.2021 ja päättyy 16.12.2021. Lipunmyynti alkaa to 15.7.2021 klo 09:00. Kausi tulee olla maksettuna kokonaan 16.8.2021 mennessä. Maksun voi suorittaa useassa eri osassa tai kerralla ennen kauden aloitusta. Liikuntasetelit, Edenred sekä Smartum käyvät maksuvälineenä (löytyy Tinze Oy nimellä). Mikäli maksua ei ole suoritettu 16.8.  mennessä paikka vapautuu eteenpäin. Kauden voi peruuttaa 72h ennen kauden aloitusta maksutta ja tämän jälkeen rahoja ei palauteta. Ei poikkeuksia! Varausmaksuja ei palauteta. 

Hinnasto:

Single class: 20 €  , 1 viikkotunti per week = 290 €,   2 viikkotuntia per week = 400 €,   3 viikkotuntia per week = 520 € ,  4 viikkotuntia per week = 610 €,   5 viikkotuntia per week = 700 €.

TUNTIKUVAUKSET: 

TWERKOUT:  Tunnin ajan tanssitaan putkeen ja keskitytään vain treenaamiseen. Tunnilla pidetään syke korkealla yhdistäen twerk- ja dancehall- tanssilajeja. Tunti sopii kaikentasoisille ja aiempaa tanssikokemusta ei vaadita. 

TWERK ALKEET: Ensikertalaiset tervetuloa hullaantumaan twerkin koukuttavaan maailmaan! Tunnilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja tanssitaan koreografiaa. Tunnilla tahti on hitaampi kuin jatkotunnilla. 

SENSUAL TWERK: Aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja harjoitellaan koreografiaa. Tunti soveltuu kaikentasoisille. 

TWERK KESKITASO: Tunti soveltuu 1-2 vuotta Twerkiä harrastaneille. Tunnilla tehdään alkulämpät, opetellaan tekniikkaa ja tehdää koreografia. Tunti etenee astetta nopeammin kuin alkeistason tunti. 

BEDROOM STYLE: Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta. Jokainen keho on kaunis! Tunnilla teemme helppoa koreografiaa, mikä ei vaadi aiempaa tanssin harrastusta. Tämä on hyvän olon tunti jolla jokainen saa voimaantua. Korkokenkiä saa käyttää, mutta ne eivät ole pakolliset.Tunnilla on avoin taso.

HEELS: Commercial dance -tunti joka tanssitaan koroilla. Tunnilla on avoin taso.  Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta.  

COMMERCIAL DANCE: Tanssitunti, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä ja koreografian tanssimista. Tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous!

DANCEHALL QUEEN STYLE:

Dancehall Queen Style on jamaikalaisen Dancehallin naisellisempaa tanssitanssityyliä, jota nähdään Dancehall Queen -kisoissa. Queen Style -tunnilla tullaan siis harjoittelemaan winauksen ja muiden lantionkäyttötekniikoiden lisäksi akrobaattisia liikkeitä (mm. päälläseisontaa), jamaikalaisten naistanssijoiden tunnetuimpia mimmimuuveja (Female moves) sekä tyylille ominaista freestyleä. Tunneilla koostetaan opituista liikkeistä sarjoja ja koreografioita. Polvisuojat ovat suositeltavat tällä tunnilla. Ikäraja 16v. Avoin taso.

FEMALE DANCEHALL: Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin  “bootysheikkaus”-liikkeisiin.  Tärkeimpänä mimmidancehallissa on kuitenkin wine eli winaus eli lantionpyöritys. Female Dancehall-tunnilla harjoitellaan em. asioiden lisäksi tyylille ominaista liikekieltä, energiaa ja asennetta ja harjoitellaan tätä kaikkea koreografioiden ja sarjojen avulla. Tunnilla ei tehdä akrobatiaa. Ikäraja 16v. Avoin taso.

Korona: 

Otamme koronatilanteen vakavasti ja haluamme toimia mahdollisimman vastuullisesti ja kaikkien terveys etusijalla. Noudatamme valtion antamia ohjeistuksia ja olemme linjassa muun harrastustoiminnan kanssa. Olemme vähentäneet tuntipaikkoja puolella syyskaudelle 2021.

Mikäli harrastustoiminta keskeytetään valtion toimesta palautamme käyttämättä jääneen osuuden kausimaksusta. Jos sinulla on lämpöä ja flunssan oireita on tärkeää, että pysyt kotona. Mikäli olet altistunut koronalle pidäthän karanteenin kotona.

Tule tunneille valmiiksi treenivaatteissa ja vältä yleisten tilojen käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Pese kädet ennen rakennukseen tuloa ja pidä maskia yleisissä tiloissa.

Liput

 • Twerk alkeet / Katja

  Maanantaisin klo 17-18. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerkout / Katja

  Maanantaisin klo 18-19. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Sensual Twerk / Martta

  Maanantaisin klo 19-20. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk Keskitaso / Martta

  Maanantaisin klo 20-21. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Female Dancehall / Minna

  Tiistaisin klo 19-20. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Dancehall Queenstyle / Minna

  Tiistasin klo 20-21. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk alkeet / Yon

  Torstaisin klo 17-18. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Bedroom Style / Amanda & Lydia

  Torstaisin klo 18-19. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin. Bedroom-style -tunnilla tunnustellaan nimensä mukaisesti viettelevää ja feminiinistä liikettä. Koreografia on pääasiassa pehmeän seksikästä, vaikkakin musiikin tarjoamia aksentteja hyödyntäen. Tavoitteena on oppia rakastamaan omaa kehoaan sensuellin liikkeen kautta.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Commercial Dance / Anni

  Torstaisin klo 19-20. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Heels / Anni

  Torstasin klo 20-21. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  20,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk keskitaso 5 x kortti

  Kauden avajaistarjous: Twerk Keskitaso 5 kerran kortti hintaan 75€ Voit käyttää kerrat vapaasti kauden aikana Twerk Keskitaso -tunnilla maanantaisin klo 20-21. Kausi 16.8.-16.12.

  75,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Twerk alkeet 5 x kortti

  Kauden avajaistarjous: Twerk alkeet 5 kerran kortti hintaan 75€ Voit käyttää kerrat vapaasti kauden aikana Twerk alkeet -tunnilla torstaisin klo 17-18. Kausi 16.8.-16.12.

  75,00 €
  Loppuunmyyty
 • Twerkout 5 x kortti

  Kauden avajaistarjous: Twerkout 5 kerran kortti hintaan 75€ Voit käyttää kerrat vapaasti kauden aikana Twerkout -tunnilla maanantaisin klo 18-19. Kausi 16.8.-16.12.

  75,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Bedroom Style 5 x kortti

  Kauden avajaistarjous: Bedroom Style 5 kerran kortti hintaan 75€ Voit käyttää kerrat vapaasti kauden aikana Bedroom Style -tunnilla torstaisin klo 18-19. Kausi 16.8.-16.12.

  75,00 €
  Myynti on päättynyt
 • Loppukausi 1 krt x vkossa

  Loppukauden supertarjous: 1 viikkotunti koko loppukauden vain 100,-. Aloita heti tänään! Kausi kestää 16.12. saakka. Meilaa mille tunnille haluat tulla: twerkwithtinze@gmail.com

  100,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page