ma 31. elok.

|

Salmisaaren Liikuntakeskus

Tinze Twerk Studio Fall season 2020

Tinze Twerk Studion syyskausi alkaa 31.8 ja päättyy 10.12.2020. Maksat alkuun 20,- varausmaksun ja sen jälkeen saat maksuohjeet meiliin. Alla hinnasto. Mikäli et saa meiliä heti perään niin tarksitathan roskapostisi.

Registration is Closed
See other events
Tinze Twerk Studio Fall season 2020

Time & Location

31. elok. 2020 klo 17.00 – 10. jouluk. 2020 klo 21.00

Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, ( 4. kerros), 00180 Helsinki, Finland

About the event

Tervetuloa Tinze Twerk Studion syyskaudelle! Tinze Twerk Studion kevätkausi alkaa 31.8.2020 ja loppuu 10.12.2020. Lipunmyynti alkaa su 19.7. klo 17.00.  Kausi tulee olla maksettuna kokonaan 31.8.2020 mennessä. Maksun voi suorittaa useassa eri osassa tai kerralla ennen kauden aloitusta. Liikuntasetelit käyvät maksuvälineenä. Mikäli maksua ei ole suoritettu 31.8. mennessä paikka vapautuu eteenpäin. Kauden voi peruuttaa 72h ennen kauden aloitusta maksutta ja tämän jälkeen rahoja ei palauteta. Ei poikkeuksia! Varausmaksuja ei palauteta. Hinnasto:

Single class: 20 €  1 x week = 210 €  2 x week = 320 €  3 x week = 440 €  4 x week = 530 €  5 x week = 620 € 6 x week = 730 € Anytime = 820 €

TUNTIKUVAUKSET: TWERKOUT: Syksyllä 2018 alkanut uutuustunti! Tunnin ajan tanssitaan putkeen ja keskitytään vain treenaamiseen. Tunnilla pidetään syke korkealla yhdistäen twerk- ja dancehall- tanssilajeja. Tunti sopii kaikentasoisille ja aiempaa tanssikokemusta ei vaadita. TWERK ALKEET: Ensikertalaiset tervetuloa hullaantumaan twerkin koukuttavaan maailmaan! Tunnilla harjoitellaan twerkin perustekniikoita ja tanssitaan koreografiaa. Tunnilla tahti on hitaampi kuin jatkotunnilla. SENSUAL TWERK: Aistikkaampaa ja naisellisempaa twerkkiä. Tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia ja harjoitellaan koreografiaa. Tunti soveltuu kaikentasoisille. COMMERCIAL DANCE: Tanssilaji, jossa yhdistyvät opettajan oma tyyli, eri lajien tekniikat sekä valovoimainen asenne. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi oikeanlaista heittäytymistä ja koreografian tanssimista. TWERK JATKO: Suositellaan jo hetken twerkiä harrastaneille. Tunnilla opetellaan haastavampia tekniikoita, sekä tehdään alkeistasoa haastavampia koreografioita. Tunnilla harjoitellaan myös twerkin asenteellisuutta ja heittäytymistä.  TWERK TEKNIIKKA: Tunti soveltuu kaikentasoisille twerkkaajille. Twerk Tekniikka kurssilla otetaan twerkin tekniikka kunnolla haltuun!🔥 Tunnilla käydään läpi twerkin perustekniikoita ja tehdään niin hitaita kuin nopeita sheikkauksia eri asennoissa. Syksyn aikana käydään läpi myös Twerk akrobatiaa. TWERK WITH HEELS: Korkkarit mukaan ja twerkkaamaan! Nimensä mukaisesti tunnilla tanssitaan twerkkiä korkokengissä. Tunti soveltuu kaikentasoisille twerkkaajille. Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta twerkkiin.  POWER ATTITUDE: Tällä tunnilla tärkeintä on asenne. Koreografioissa päästään Commercial Dancen maailmaan naisellisen räväkästi ja toisaalta viettelevän sensuellisti. Power Attitude- tunnilla pääset tanssimaan positiivisessa ja kannustavassa hengessä. Be fierce! Be fabulous! 

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Twerk alkeet / Katja

  €20

  Maanantaisin klo 17-18. Varausmaksu 20€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse.Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • TwerkOut / Katja

  €20

  Maanantaisin klo 18-19. Varausmaksu 20€. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Twerk alkeet / Tinze

  €20

  Tiistaisin klo 18-19 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Twerk with Heels / Tinze

  €20

  Tiistaisin klo 20-21 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Twerk keskitaso / Anniina

  €20

  Maanantaisin klo 19-20. Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Sensual Twerk / Anniina

  €20

  Maanantaisin klo 20-21 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Commercial Dance / Anniina

  €20

  Tiistaisin klo 17-18 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Power Attitude / Anni

  €20

  Torstaisin klo 19-20 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Twerk jatko / Tinze

  €20

  Tiistaisin klo 19-20 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Twerk tekniikka / Martta

  €20

  Torstaisin klo 18-19 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Anytime-kortti

  €20

  Hinta 820 € / kausi. Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä, ja se vähennetään kausimaksun loppusummasta. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Anytime-kortti oikeuttaa osallistumaan ja takaa paikan kaikille syksyn tunneille. (poislukien Twrk Crew -joukkueen tunti).

  €20

  Sold Out

 • Twerk alkeet / Martta

  €20

  Torstaisin klo 17-18 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

 • Commercial Dance / Josefiina

  €20

  Torstaisin klo 20-21 Varausmaksu 20 €. Varausmaksu maksetaan nyt ilmoittautumisen yhteydessä. Muut maksuohjeet lähetetään sähköpostitse varauksen tehtyäsi. Varausmaksua ei palauteta mikäli ostaja peruuttaa tunnin.

  €20

  Sold Out

This event is sold out

Share this event