top of page

ti 30. heinäk.

|

Wonder Club, Kauppakeskus Redi 4 krs

Martta Summer Classes Helsinki

Summer Classes by Martta Rautio Wonder Clubilla Helsingissä! Kolmen viikon kurssit nyt myynnissä hintaan 50€! Lue alta lisää

Martta Summer Classes Helsinki
Martta Summer Classes Helsinki

Paikka & aika

30. heinäk. 2024 klo 17.00 – 13. elok. 2024 klo 19.00

Wonder Club, Kauppakeskus Redi 4 krs, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, Suomi

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Martta Summer Classes vol 2

Huom! Tarkistathan tästä tapahtuman sivulta monelta tunti on sillä lipussa oleva aika on koko tapahtunalle ei yhdelle yksittäiselle tunnille.

Summer Classes by Martta Rautio Wonder Clubilla Helsingissä! Kolmen viikon kurssit nyt myynnissä vain hintaan 50€! Sinulla on pääsy kolmelle tunnille eli koko kolmen viikon kurssin ajan. Voit ostaa myös kertamaksulla 20€ pääsyn yhdelle yksittäiselle tunnille. Ostamalla paikan kahdelle kurssille saat tunnit superhintaan 80€.

TIISTAISIN 30.7./6.8./13.8.

KLO 17-18 ROCK N’ TWERK

KLO 18-19 TWERK CHOREOGRAPHY

Hinta:

50€ / kurssi (pääsy yhdelle tunnille koko kolmen viikon ajan)

80€ / kaksi kurssia (pääsy kahdelle tunnille koko kolmen viikon ajan) 

Lokaatio:

Kauppakeskus Redi, 4 krs (D-hissi)

Rockin ystävät this one’s for you! Rock N’ Twerk on Martan itse syksyllä 2021 lanseeraama konsepti jossa yhdisty kaikkien rakastama twerk sekä rock-musiikki. Tältä workshopilta ei asennetta puutu ja tunnilla pääset irrottelemaan ja kaivamaan sisäisen rokkistarasi esiin!🔥 Kyseessä avoimen tason workshop, eli kaiken tasoiset twerkkaajat tervetuloa! Tunnilla harjoitellaan tekniikoita, opetellaan koreografia sekä tietysti tanssitaan kaikille tuttujen rock-biisien tahtiin. Tunnilla on hyvä olla polvisuojat mukana.

Twerk Choreography

Martta on opettanut twerkkaamista niin Suomessa kuin ulkomailla ja harjoittanut, esiintynyt ja kilpaillut lajin parissa vuodesta 2016 kansainvälisesti. Martan näkyvin twerkkaustyyli on hänen oma konseptinsa Rock N’ Twerk, jossa yhdistyy rockmusiikki ja twerkkaus. Tämä on uusi tyyli, jota ei ole ennen nähty twerk-skenessä ja se tuo uudenlaisen ilmaisun pöytään.

Martta on kisannut kahdesti twerkkauksen MM-kisoissa ja kisannut twerk battleissa ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Martta opiskelee Commercial Dance kandidaatin tutkintoa yliopistossa Barcelonassa. Martan tavoitteena on rikkoa rajoja tanssijana ja esiintyjänä ja muuttaa ihmisten odotuksia ja ennakkoluuloja siitä, mitä tanssi voi olla.

Liput

 • Rock N`Twerk klo 17-18

  Wonder Club, 4 krs

  50,00 €
 • Twerk Choreography klo 18-19

  Wonder Club, 4 krs

  50,00 €
 • Rock N´Twerk + Twerk Choreo

  Tällä lipulla pääset molemmille tunneille koko kolmen viikon ajan Wonder Club, 4 krs

  80,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page