ti 23. marrask. | Helsinki

Commercial Dance -tiiviskurssi by Suvi Palonen

4-viikon Commercial Dance -intensiivikurssi. Tule syventämään tekniikkaa ja kehittämään esiintymistaitoja. Joka tunnilla tehdään uusi koreo!
Commercial Dance -tiiviskurssi by Suvi Palonen

Time & Location

23. marrask. klo 17.00 – 14. jouluk. klo 19.00
Helsinki, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Finland

About the event

Tinze Twerk Studion loppukauden neljä viimeistä tiistaita panostetaan Commercial Dancen harjoitteluun. Jokainen tunti kestää 2h ja joka kerta tehdään uusi koreografia. Voit käydä yksittäisillä tunneilla tai ostaa paketin kaikille neljälle tunnille. 

Tinze Twerk Studio sijaitsee Salmisaaren Liikuntakeskuksen kolmannessa kerroksessa.  No returns. Voit kuitenkin vaihtaa lipun toiselle tiistain tunnille, jos sinulle tulee sairaustapaus. 

hinnasto:

15,- / 1  x tunti

55,- / 4 x tuntia

Tuntikuvaus: 

Commercial tunneilla tarkoitus on eläytyä erilaisiin musiikkeihin ja koreografioihin.  Liikemateriaalissa on vaikutteita eri lajeista. Commercial tunneillani teknikka pohjautuu pääosin hip  hoppiin ja muut lajit toimivat ns. mausteina. En edellytä minkään tietyn lajin tekniikan hallintaa  vaan niitäkin käydään aina tunneilla rauhallisesti läpi. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, tekniikka ja salinpoikki harjoitteita sekä koreografian. Tunneilla fiilistellään hyvää musaa, kannustetaan toisia  ja löydetään oman elämän supertähteys.

Suvi:

Valmistuin tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta 2017. Samana syksynä  muutin Helsinkiin ja aloitin opettamisen. Minulle on alusta asti ollut tärkeää harjoitella  monipuolisesti eri lajeja, koska se auttaa persoonallisen liikekielen kehittämisessä. Viime vuodet  fokus on ollut hip hopissa, commercialissa ja voguingissa. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni niin  tanssijana kuin opettajanakin ja mahdollisuuksien mukaan oppia maailman huipuilta. Tällä hetkellä  olen mukana Zacc&Kerrie Milnen Fly Company International -koulutusohjelmassa. Tunneilla tärkeintä on avoin asenne. Vaalin ilmapiiriä, jossa jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi  omana itsenään. Opettajana olen löytänyt oman tavan lempeästi puskea tanssijoita ylittämään  itsensä.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • 23.11 / Commercial Dance
  €15
  €15
  0
  €0
 • 30.11 / Commercial Dance
  €15
  €15
  0
  €0
 • 7.12/ Commercial Dance
  €15
  €15
  0
  €0
 • 14.12/ Commercial Dance
  €15
  €15
  0
  €0
 • 4 x tuntia / Commercial Dance
  €55
  €55
  0
  €0
Total€0

Share this event